Ingrediente
- 1 kg.branza de vaca;
- 100 gr.parmesan;
- 100 gr. branza telemea;
- 6 oua;
- 4 dovlecei;
- 4 ardei capia roşii;
- 2 catei de usturoi;
- frunze de busuioc;
- seminte de pin;
- sare;
- piper mixt proaspat macinat;
- ulei de masline
Mod de preparare
ardeii se coc,se curata de coaja şi seminte;
dovleceii se dau prin razatoare se pun ıntr-o tigaie non aderenta la foc moderat,adaugandu-se usturoiul ın coaja(ıl zdrobim putin)şi frunzele de busuioc;lasam dovleceii pe foc pana ışi lasa toata apa,scoatem usturoiul din compozitie.
amestecam branza cu ouale,adaugand sare,piper,parmesan şi ulei de masline.
ungem o tava cu ulei,punem primul strat din compozitia de branza(jumatate),continuam cu compozitia de dovlecei,branza telemea taiata felii subtiri,semintele de pin,ardeii copti,seminte de pin şi acoperim cu restul compozitiei de branza.
se da la cuptorul preıncalzit la 190 de grade ptr.50 de minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu branza,dovlecei şi ardei" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|