Aperitiv cu pepene verde, gorgonzola și pesto Panacris;)

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
7 Iun 2013 | 3086 vizualizari
Aperitiv cu pepene verde, gorgonzola și pesto Panacris;)

Un aperitiv ad-hoc, super savuros;) Impresionant pentru musafirii neașteptați;) O rețetă garantată Panacris;)

Ingrediente

  • pepene verde cca. 2 felii.
  • gorgonzola cca 100 g,
  • pesto Panacris (vezi rețeta aici: http://www.bucataras.ro/retete/pesto-panacris-46760.html),

Mod de preparare

Pepenele taie felii, apoi în cubulețe. Brânza Gorgonzola, deasemenea se taie cubulețe.

Pe un băț de frigăruie se montează aperitivul, o bucată de pepene, una de brânză, alternându-se cca. 4 bucăți. Se așează frigăruile pe un platou de servire, se ornează cu sos pesto Panacris ( http://www.bucataras.ro/retete/pesto-panacris-46760.html), sau mai simplu cu ulei de măsline.

Se servește imediat ca atare sau cu pâine prăjită aromată cu usturoi.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu pepene verde, gorgonzola și pesto Panacris;)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada din foietaj cu omleta si carnati

Postat de merisor67

Rulada din foietaj cu omleta si carnati

Dezghetam aluatul de foietaj la temperatura camerei. Intre timp prajim carnatii in putin ulei, intorcandu-i de pe o parte pe alta sa se rumeneasca frumos. Nu ii prajim mult sa se usuce, doar...

Citeste continuarea

Tarte dietetice cu ciuperci si piept de pui

Postat de Valclaudia

Tarte dietetice cu ciuperci si piept de pui

Preincalzim cuptorul la 180 grade. Curatam si spalam legumele si ciupercile. Ciupercile pleurotus se trec prin robot, ciupercile champinion se taie bucati. Tot bucati se taie si morcovul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.06.2013, 18:52
Am savurat pe nerăsuflate!
la 07.06.2013, 18:52
Ma, tu faci experimente pe noi....
))))
la 07.06.2013, 18:53
Iar ai intrat in priza Cris!!!
la 07.06.2013, 18:53
Da pe pofta noastra
la 07.06.2013, 18:54
Aoloo ca lesin de pofta , pe pepene

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking