Aperitiv cu pepene verde, gorgonzola și pesto Panacris;)

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
7 Iun 2013 | 3101 vizualizari
Aperitiv cu pepene verde, gorgonzola și pesto Panacris;)

Un aperitiv ad-hoc, super savuros;) Impresionant pentru musafirii neașteptați;) O rețetă garantată Panacris;)

Ingrediente

  • pepene verde cca. 2 felii.
  • gorgonzola cca 100 g,
  • pesto Panacris (vezi rețeta aici: http://www.bucataras.ro/retete/pesto-panacris-46760.html),

Mod de preparare

Pepenele taie felii, apoi în cubulețe. Brânza Gorgonzola, deasemenea se taie cubulețe.

Pe un băț de frigăruie se montează aperitivul, o bucată de pepene, una de brânză, alternându-se cca. 4 bucăți. Se așează frigăruile pe un platou de servire, se ornează cu sos pesto Panacris ( http://www.bucataras.ro/retete/pesto-panacris-46760.html), sau mai simplu cu ulei de măsline.

Se servește imediat ca atare sau cu pâine prăjită aromată cu usturoi.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu pepene verde, gorgonzola și pesto Panacris;)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Slanina fiarta cu boia si usturoi

Postat de reisnaor_2006

Slanina fiarta cu boia si usturoi

      Intr-o cratita inalta si incapatoare se pun la fiert 4 litri de apa in care adaugam 2-3 lg de sare.Adaugam piperul,foile de dafin, 3-4 catei de usturoi si slanina....

Citeste continuarea

Cartofi cu crema de branza si tartufo

Postat de gurita_ta2005

Cartofi cu crema de branza si tartufo

Cartofii se curata de coaja, se taie rondele si se pun la fiert in apa cu sare pentru circa 10-15 minute (atentie nu trebuie sa ii fierbem pana se sfarama). Ceapa se taie solzisori si se pune...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.06.2013, 18:52
Am savurat pe nerăsuflate!
la 07.06.2013, 18:52
Ma, tu faci experimente pe noi....
))))
la 07.06.2013, 18:53
Iar ai intrat in priza Cris!!!
la 07.06.2013, 18:53
Da pe pofta noastra
la 07.06.2013, 18:54
Aoloo ca lesin de pofta , pe pepene

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking