Aperitiv foietaj cu cascaval, salam Victoria si ceapa verde

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
22 Mar 2020 | 3560 vizualizari
Aperitiv foietaj cu cascaval, salam Victoria si ceapa verde

Numai bune ca aperitiv sau pacheţel pentru şcoală/servici sau de ce nu, carantină, autoizolare! ;)

Ingrediente

  • foietaj Bella cca. 500 g,
  • Pentru umplutură:
  • Cașcaval feliat 8 felii, cca. 200 g,
  • Salam Victoria sau pastramă 8 felii, cca. 100 g,
  • Ceapă verde 4 fire.
  • Pentru topping:
  • ouă 1 bucată,
  • sare de mare,
  • parmesan/cașcaval ras cca. 50 g.

Mod de preparare

Foietajul se dezgheață la temperatura camerei, apoi se taie cu rola de pizza, pătrate, de 10/10 cm. Pe pătratele de foietaj se aşază câte o felie de cașcaval, una de salam și ceapă verde mărunțită.

Se rulează ca și un corn, apoi se așează în tava tapetată cu foaie de pergament. Se ung cu ou bătut, se presară, sare şi parmesan ras, apoi se pun la copt, în cuptorul preîncins, pentru cca. 15 minute la 250 grade.

 

Spor şi poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv foietaj cu cascaval, salam Victoria si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv melcisori din foietaj cu bacon si condimente

Postat de AdrianUdrea

Aperitiv melcisori din foietaj cu bacon si condimente

Mai intai lasam aluatul foietaj la dezghetat, atat cat sa se intinda foile frumos. Nu trebuie dezghetat definitiv pentru ca va deveni foarte moale si mai greu de lucrat cu el. Desfacem foile de...

Citeste continuarea

Quiche cu legume si peste

Postat de cristeena20

Quiche cu legume si peste

Pestele congelat (eu am folosit o rondea mare de rechin) se pune la fiert in apa rece cu sare si apoi cand e fiert se scurge si se taie cubulete mici. Intr-o tigaie punem ceapa taiata julien la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.03.2020, 19:27
foarte bun
la 22.03.2020, 19:29
la 22.03.2020, 19:53
Rapide si tare bune! Pe gustul lui Denis, mai ales!
la 22.03.2020, 20:21
Ce bunătate! La noi nu se mai găsește foietaj...
la 22.03.2020, 20:49
foarte bun!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking