Ingrediente
- 200 gr de branza Ricotta
- 1 aluat foietaj
- sare
- piper, oregano sec, seminte de mac (opțional)
Mod de preparare
Incalziti cuptorul la 180° C. Puneti ricotta intr-un castron..
Adaugati sare si frecati (se pune numai sare in reteta de origine, eu am adaugat un pic de piper si de oregano uscat).
Taiati aluatul in patrate de 8-10 cm.
Puneti o lingurita de umplutura in centrul lor.
Inchideti patratele, apropiati, lipiti extremitatile patratului 2 cate 2 si intoarceti-le un pic.
Dati la cuptor timp de 30 de minute.
Nu trebuie sa fie prea rumenite, trebuie sa ramane albe.
Caldute sunt un regal.
Bun Pastizz!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv maltez- Pastizz Ricotta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|