Ingrediente
- 5 oua
- 6 fire de sparanghel
- 2 bucati ceapa mai mica
- 1/2 lingurita pudra de ghimbir
- sare
- 1/2 legatura leurda (optional )
- 1 lingura ulei
Mod de preparare
Sparanghelul l-am spalat in apa rece si am taiat partea lemnoasa de jos. Pe foc, am pus o oala cu apa rece si sare sa fiarba. Cand apa da in clocot, punem firele de sparanghel si il lasam cam 3 minute sa fiarba. Il scoatem din apa pe un tocator si il taiem in bucati mai mici.
Ceapa am taiat-o in bucati destul de mari. Intr-o tigaie, am pus uleiul si cand este cald, am pus ceapa la calit.
Ouale le-am batut impreuna cu pudra de ghimbir si sare.
Cand ceapa devine transparenta in tigaie, am pus bucatile de sparanghel si ouale. La final, am pus frunzele de leurda si mai amestecam de cateva ori, pana cand se inmoaie si acestea.
Deasupra eu am presarat cateva arahide nesarate.
Servim cald cu legume proaspete si paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|