Aperitive

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
15 Dec 2013 | 6940 vizualizari
Aperitive

Am achizitionat un senzational cas afumat de la sibieni .Chiar singur nu-l puteam lasa pe masa . asa ca am mai pus cate ceva pe langa el .

Ingrediente

  • 250 gr muschi file de porc
  • 250 gr salam uscat
  • 250 gr carnaciori de bere
  • 250 gr cas afumat
  • 250 gr rosii cherry
  • 100 gr masline negre
  • 1 ardei iute verde
  • 1 ardei Kapia rosu
  • salata verde
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Feliati salamul ,muschiul si casul.

Increstati in patru carnatii de bere la ambele capete si ii prajiti in ulei .

Spalati legumele . Curatati Kapia .

Taiati ardeii rondele .

Aranjati totul pe un platou mare .

Alaturat puteti pune si un platou cu legume feliate .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Postat de Bucataras

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și...

Citeste continuarea

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Postat de Bucataras

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Cum se prepara Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant: Puneți baconul într-o tavă de copt și băgați-l la cuptor, la 200 grade C, până devine crocant. După coacere,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.12.2013, 07:36
Ce frumos l-ai aranjat!
la 15.12.2013, 08:44
la 15.12.2013, 09:15
Aiaiai ce platou!!
la 15.12.2013, 09:59
ce harnicuta ai fost in dimineata asta
la 15.12.2013, 10:04
Neste sunca n-ai?

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking