Aperitive Oua Faberge - Aspic in coaja de oua

Postat de mirela0911 in Aperitive / Garnituri
27 Apr 2011 | 20418 vizualizari
Aperitive Oua Faberge - Aspic in coaja de oua

Intr-una din zilele trecute, vine sotul de la serviciu cu niste hartii si-mi spune:"Uite ce vreau sa fac de Paste!". Iau hartiile, le studiez si-i spun: "Treaba ta, dar le faci singur, ca eu am alta treaba!" Zis si facut. Asa ca este opera sotului meu.

Ingrediente

  • 10 oua
  • 3 cani supa de gaina
  • 20 gr gelatina
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 conserva boabe de porumb
  • 300 g sunca curcan
  • frunze de patrunjel
  • morcov intreg fiert in supa

Mod de preparare

Ouale se spala cu apa rece dupa care se sparge varful si cu grija facem o gaura de vreo 2 cm diametru si se goleste continutul lor. Se spala bine interiorul lor dupa care se pun cu spartura in jos pt a se usca bine.

Gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa timp de 10 minute. In supa de gaina gata condimentata (pentru supa de taitei) si putin incalzita se pune gelatina inmuiata si se amesteca bine pana se dizolva complet gelatina.

Ardeiul se spala si se taie cubulete, la fel se taie morcovul si sunca, iar porumbul se scurge bine de apa. Se pun ingredientele in cojile de ou dupa bunul plac al fiecaruia, o frunza de patrunjel verde si se toarna supa. Se dau la rece pana a doua zi. Se decojesc cu grija pentru a nu le strica forma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive Oua Faberge - Aspic in coaja de oua" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Oua in cuib

Postat de Adrian2016

Oua in cuib

      Intr-o forma de briose mai mari unse cu unt, am adaugat cate un cerc de paine pe care in prealabil l-am decupat cu paharul dintr-o felie de paine toast.Deasupra am...

Citeste continuarea

Bruschete,bruschette

Postat de caroline

Bruschete,bruschette

Eu am pregatit trei feluri de bruschete .Cele simple cu ulei de masline,cele cu usturoiu si ulei de masline si cele cu rosii . Toate au fost tare bune ... Mai intai spalam rosiile si le taiem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.04.2011, 21:21
ce frumos arata interesanta reteta
la 27.04.2011, 21:23
arata de-a dreptul fantastic
la 27.04.2011, 21:31
...superbe ousoarele! intr-adevar de impresionat musafirii! Felicitari sotului!
la 27.04.2011, 21:48
sa-l mai lasi ca s-a descurcat de minune
la 27.04.2011, 21:49
ce bine arata si la mine unu

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking