Aperitive oua umplute

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
11 Ian 2011 | 27945 vizualizari
Aperitive oua umplute

Pe langa cele clasice cu pateu am experimentat si cu peste afumat vazand undeva pe bucataras.ro ceva asemanator.

Ingrediente

  • 10 oua
  • 200 g unt
  • o cutie mica pateu de ficat 
  • 100 g peste afumat
  • maioneza de casa
  • sare, piper
  • 1 lingurita de mustar

Mod de preparare

Ouale se fierb tari. Se pun in apa rece si apoi se curata. Se taie in doua si galbenusurile se impart egal in doua castroane.

In primul castron punem pateul de ficat, 100 g unt moale, o lingurita de mustar, sare si piper si se amesteca pana se omogenizeaza.

In al doilea castron punem pestele afumat maruntit in robot, 100 g unt moale, sare, piper si se amesteca pana la omogenizare.

Jumatatile de ou se umplu in mod egal cu cele doua compozitii de mai sus.

Pe fiecare jumatate de ou se pune cu poshul (cine are) sau cu punga (cine NU are) maioneza de casa si se orneaza.

Eu le-am ornat simplu dar diferit: cu masline si gogosari acri pe cele cu peste afumat si cu castravete acru si gogosari acri pe cele cu pateu de ficat.

Noua ne plac asa, simple, fara sosuri sau verdeturi.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (48)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Postat de Bucataras

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Cum se prepara Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant: Puneți baconul într-o tavă de copt și băgați-l la cuptor, la 200 grade C, până devine crocant. După coacere,...

Citeste continuarea

Aperitiv clatite cu spanac, umplute cu crema de branza

Postat de RODIMUR

Aperitiv clatite cu spanac, umplute cu crema de branza

Spanacul se spală în două-trei ape și apoi se opărește timp de 4 minute în apa care fierbe și în care s-au pus: 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de bicarbonat....

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.01.2011, 15:21
Dupa limba urmeaza oua?
la 11.01.2011, 15:34
ma tzin si eu de" valul la moda"
la 11.01.2011, 15:35
si vin in pas alergator din urma cirnatiiiiiiii le-ai umplut?
la 11.01.2011, 15:43
Ma sez si eu la rand ca vad ca numai bunatati aveti pe aici
la 11.01.2011, 15:44
aziz le-am

Vezi toate comentariile (48)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking