Ingrediente
- 500 g ardei iuti bulgaresti
- 350 ml otet de vin
- 700 ml apa
- 1 lingura rasa sare gronjoasa
- 1 lingurita zahar
- 4 frunze de dafin
- boabe piper
- boabe mustar
Mod de preparare
Am spalat ardeii, apoi i-am asezat in borcane, asezandu-i usor pentru a nu-i rupe. In prealabil, pe fundul fiecarui borcan am asezat cate un ardei chilli, pentru a-i iuti si pe ceilalti.
Intr-un vas am pus apa, otetul, sarea, zaharul, boabele de piper si boabele de mustar. Am lasat amestecul pe foc pana a inceput sa clocoteasca, apoi l-am turant fierbinte, peste ardeii. Am infiletat, iar borcanele le-am infasurat intr-o patura si le-am lasat pana a doua zi, cand i-am depozitat in camara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei bulgaresti in otet" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|