Ardei copti cu soia si piure de mazare

Postat de CookieMonster in Mancaruri de post
11 Apr 2013 | 3623 vizualizari
Ardei copti cu soia si piure de mazare

Ingrediente

Ardei copti cu soia:

  • 500 g ardei copti capia
  • 2 cepe medii
  • 3 catei usturoi
  • 100 g cuburi soia
  • boia iute
  • 1/2 lingurita coriandru
  • 3 linguri bulion

Piure de mazare:

  • 1 kg de mazare
  • 1/3 telina
  • 1 morcov
  • 2 linguri marar
  • 2 linguri de bulion
  • sare si piper
  • ulei

Mod de preparare

Ardei copti cu soia

1.Cubuletele de soia se pun la fiert timp de 15 minute cu sare, boia si semintele de coriandru. Se lasa bine la scurs.

2. Ceapa curatata si taiata marunt se pune la calit intr-o lingura de ulei de masline. Cand devine sticloasa se adauga ardeii capia taiati fasii ( eu am avut o punga la congelator pusa din toamna, ardeii au fost copti pe plita si curatati) si se lasa focul domol.

3. Dupa 10 minute adaugati soia si bulionul si mai lasati inca 10 minute. Adaugati ustruroiul pisat, asezonati cu sare si boia si luati de pe foc.

Piure de mazare:

1. Curatati, spalati si taiati cubulete telina si morcovul. Incingeti intr-o tigaie 2 linguri de ulei si adaugati legumele. Lasati-le 3 minute.

2. Puneti mazarea si acoperiti pana la jumatate cu apa. Fierbeti-le aproximativ 20 de minute impreuna cu mararul

3. Adaugati bulionul, lasati inca 5 minute si asezonati cu sare si piper.

4. Luati legumele de pe foc si mixati-le cu blenderul de mana.

Mancarea se serveste calda cu mamaliguta si un pahar de vin bun.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti cu soia si piure de mazare" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pasta de naut cu avocado si busuioc

Postat de katty

Pasta de naut cu avocado si busuioc

Punem nautul scursul intr-un vas inalt. Taiem avocado pe jumatate, scoatem samburii, scoatem miezul cu o lingura si il punem peste naut. Punem si frunzele de busuioc, usturoiul curatat de coaja,...

Citeste continuarea

Foietaj cu ciuperci si masline reteta delicioasa de post

Postat de mirela0911

Foietaj cu ciuperci si masline reteta delicioasa de post

Cum se prepara Foietaj cu ciuperci si masline reteta delicioasa de post Aluatul se lasa la temperatura camerei pentru a se dezgheta. Se curata ciupercile si se spala. Se taie in felii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.04.2013, 14:04
Ce bun!
la 11.04.2013, 14:08
Bun
la 11.04.2013, 14:14
la 11.04.2013, 14:21
la 11.04.2013, 14:31
Îmi place!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking