Ingrediente
- 3 rosii
- 2 ardei
- 400 gr carne tocata de pui
- o ceapa
- un morcov
- sare si piper
- ou
- patrunjel
- 3 linguri de orez
- 3 linguri de pasta de tomate
- 2 linguri de faina
Mod de preparare
-Ardeii si rosiile se curata de cotoare si seminte, se spala si se cresteaza la virf.
-Carnea se spala, se zvinta, si o tocam , ceapa si morcovul se curata, se spala, si se toaca marunt, se inabusa in ulei impreuna cu orezul, apoi lasam la racit.
- omogenizam compozitia cu carnea tocata , condimentam cu sare si piper ( dupa gust) adug si oul .
- Se amesteca componentele pana cînd se formeaza o pasta omogena cu care se umple ardeii si rosiile( ardeii ii coc putin pe fiecare parte in tigaie intr-o lingura de ulei )
- separta in tigaie adaug 2 linguri de ulei impreuna cu faina si pasta de tomate si sting cu apa , amestec pana ce se formeaza un sos ( sa fie putin gros) , acest sos il adaug peste rosiile si ardeii umpluti
- si se introduc la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei si rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (2)
|