Ingrediente
- 1 kg carne curcan tocata
- 500 gr carne porc
- 400 gr orez
- 1/2 lingurita cimbru
- 1/2 lingurita piper
- sare
- 1 lingurita boia dulce
- 1 lingurita vegeta
- 200 gr pasta bulion
- marsr verde
- citeva tije de leustean
- 5 cepe potrivite ca marime
- 2 kg ardei( 28 buc.)
- 100 ml ulei
Mod de preparare
Se curata ardeii de cotoare si se spala, ceapa se curata, se toaca si se pune la calit cu uleiul.
Intr-un castron punem carnea si orezul pe care le-am soalat bine din timp.
Adaugam : sarea, boiaua, vegeta,cimbrul,mararul tocat si ceapa calita apoi amestecam bine compozitia dupa care incepem da umplem ardeii, pina terminam compozitia .
Intr-o oala asezam pe fund citeva crengute(tije) de leustean apoi asezam ardeii,peste care punem apa fierbinte atit cit sa-i acopere si-i punem sa fiarba la foc potrivit.
Pasta de bulion o diluam cu 100 ml apa si o punem in ardei cu 10 min. inainte de a se termina.
Pofta buna! si sa va fie si reteta mea de folos m-s bucura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de curcan si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|