Ardei umpluti cu ciuperci

Postat de sufletista in Mancaruri de post
7 Oct 2011 | 4652 vizualizari
Ardei umpluti cu ciuperci

Ingrediente

  • ardei
  • 200 g orez
  • 500 g ciuperci
  • 2 morcovi
  • patrunjel
  • cimbru
  • marar
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 1 rosie
  • 200 ml ulei
  • 1 ou

Mod de preparare

 Se curata ardeii de seminte si cotoare,se spala si se lasa la scurs

Eu am spalat ciupercile si le-am fiert 2-3 clocote.

Ceapa se caleste in ulei si cand s-a inmuiat putin adaugam morcovul dat prin razatoare,rosia taiata marunt,adaugam orezul,pasta de tomate,o cana de apa si lasam sa fiarba pana scade apa,adaugam ciupercile tocate,patrunjel,marar,cimbru,potrivim de sare si piper dupa gust,amestecam si mai lasam putin,adaugam oul si amestecam bine.

Umplem ardeii cu compozitia de ciuperci ,le punem capacul,asezam intr-o oala care la fund am pus cateva fire de cimbru,2 foi de dafin,am adaugat apa cu sare cat sa fie la nivel cu ardeii,am acoperit oala cu folie de aluminiu si am dat la cuptor cca 60 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Dovlecei rotunzi umpluti cu cus-cus, legume si ciuperci

Postat de panacris

Dovlecei rotunzi umpluti cu cus-cus, legume si ciuperci

Dovleceii rotunzi se spală, se șterg de apă, apoi se taie un căpăcel și se scoate miezul cu ajutorul lingurei, astfel încăt să rămână un strat de cca. 2 cm. Apoi se pun la...

Citeste continuarea

Ardei umpluti cu orez, ciuperci si nuca, la slow cooker Crock-Pot

Postat de panacris

Ardei umpluti cu orez, ciuperci si nuca, la slow cooker Crock-Pot

Ceapa, morcovii, ciupercile se curăță, apoi se mărunțesc și se pun la călit împreună cu orezul,  uleiul de măsline și puțină apă, cca. 10 minute la foc mic, la final se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.10.2011, 10:27
excelenti de buni
la 08.10.2011, 11:00
astia imi plac mie cel mai mult
la 08.10.2011, 12:06
Buni
la 08.10.2011, 13:30
multumesc
la 08.10.2011, 14:54

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking