Ingrediente
- 100g. migdale
- 250g.ciuperci proaspete
- 200g. orez
- 1 radacina mica de telina
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 1 radacina de pastarnac
- 12 bucati ardei gras
- 3-4 linguri ulei de masline
- 0 legatura de marar
- 200g.suc de rosii
- sare
- piper
Mod de preparare
Pentru inceput am pus migdalele in cuptorul incins pentru cateva minute la prajit. Le-am lasat sa se raceasca si apoi le-ai rasnit foarte fin.
Toate legumele le-am spalat,sters,apoi le-am pus in blender.Mai intai ceapa.Am pregatit o tigaie in care am pus uleiul si apoi pe foc.In tigaie am pus ceapa pana a devenit sticloasa,apoi ciupercile,morcovul,telina,pastarnacul si orezul.Dupa fiecare am lasat sa fiarba 1-2 minute.La sfarsit ,dupa ce am luat tigaia de pe foc,am adugat migdalele si mararul.
Ardeii spalati si curatati de cotoare au fost umpluti unul cate unul si asezati intr-un vas termorezistent.Deasupra am pus 250ml apa sucul de rosii .Vasul l-am bagat in cuptor pentru 40-45 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu orez,ciuperci si migdale" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (32)
|