Ardei umpluti si aromati, in vas roman

Postat de lia in Porc
23 Iul 2011 | 7437 vizualizari
Ardei umpluti si aromati, in vas roman

Foarte aromati si deosebit de gustosi ! incercati si voi…

Ingrediente

  • Ardei gras
  • Carne de porc, macinata
  • Orez
  • Ceapa
  • Boia de ardei
  • Sare
  • piper
  • Cateva crengute de:
  • tarhon ; busuioc; menta si marar verde
  • cateva felii subtiri de slaninuta
  • 1 rosie mare

 

Mod de preparare

 Spalam ardeii, indepartam cotorul si scoatem semintele.

Din ceapa tocata marunt, carnea macinata, orez, si mirodenii, pregatim  umplutura.

Umplem ardeii si le punem capac cate o feliuta de slaninuta.

Pregatim vasul roman, punem mai intai, cateva crengute de mirodenii, apoi felii de slanina si aranjam apoi ardeii. Taiem rosia in felii si o punem deasupra pe ardei. Adaugam apa, pana la nivelul ardeilor, punem capacul si dam vasul la cuptor, pentru 90’.

Servim calzi, cu smantana, iaurt sau ca atare.

 Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti si aromati, in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mancare de teci cu coaste de porc si sunca afumata

Postat de Pungasa_Rogue

Mancare de teci cu coaste de porc si sunca afumata

Coastele se spala si se portioneaza. Sunca afumata se spala si se taie cubulete. Atat coastele cat si sunca afumata se calesc in circa 100 ml ulei. Ceapa se curata de foi, se spala si se...

Citeste continuarea

Friptura de porc cu praz si ardei copt

Postat de aliliana

Friptura de porc cu praz si ardei copt

Carnea de porc de spala, se portioneaza. Se condimenteaza cu sare, piper cimbru, usturoi taiat feliute.  Se pune intr-o tava la cuptor impreuna cu 200 ml vin alb. Se acopera cu folie de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.07.2011, 16:19
Sunt minunati ,cred ca au iesit deliciooosi la cum arata nu am nici o indoiala
la 23.07.2011, 17:32
o bunatate
la 23.07.2011, 17:42
sunt buni de nu te mai saturi de ei oricat ai manca
la 23.07.2011, 19:12
pe gustul meu
la 23.07.2011, 19:22
cred ca sunt super deliciosi in vasul roman

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking