Ardei umpluti si aromati, in vas roman

Postat de lia in Porc
23 Iul 2011 | 7480 vizualizari
Ardei umpluti si aromati, in vas roman

Foarte aromati si deosebit de gustosi ! incercati si voi…

Ingrediente

  • Ardei gras
  • Carne de porc, macinata
  • Orez
  • Ceapa
  • Boia de ardei
  • Sare
  • piper
  • Cateva crengute de:
  • tarhon ; busuioc; menta si marar verde
  • cateva felii subtiri de slaninuta
  • 1 rosie mare

 

Mod de preparare

 Spalam ardeii, indepartam cotorul si scoatem semintele.

Din ceapa tocata marunt, carnea macinata, orez, si mirodenii, pregatim  umplutura.

Umplem ardeii si le punem capac cate o feliuta de slaninuta.

Pregatim vasul roman, punem mai intai, cateva crengute de mirodenii, apoi felii de slanina si aranjam apoi ardeii. Taiem rosia in felii si o punem deasupra pe ardei. Adaugam apa, pana la nivelul ardeilor, punem capacul si dam vasul la cuptor, pentru 90’.

Servim calzi, cu smantana, iaurt sau ca atare.

 Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti si aromati, in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Snitele in sos de ciuperci

Postat de ianculubita

Snitele in sos de ciuperci

Carnea condimentata cu sare si piper o trecem prin faina apoi o punem la prajit in tigaia cu ulei si unt, dupa care le scoatem pe o farfurie. In aceeasi grasime punem kaiserul cubulete, ceapa...

Citeste continuarea

Mancare de fasole boabe cu afumatura

Postat de cristeena20

Mancare de fasole boabe cu afumatura

- Avem nevoie de o bucata de afumatura. Eu am avut carnea de la capul de porc afumata cu urechea, ratul si obrazul. Spalati bine si taiati cubulete.  - Ceapa se taie julien si se pune la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.07.2011, 16:19
Sunt minunati ,cred ca au iesit deliciooosi la cum arata nu am nici o indoiala
la 23.07.2011, 17:32
o bunatate
la 23.07.2011, 17:42
sunt buni de nu te mai saturi de ei oricat ai manca
la 23.07.2011, 19:12
pe gustul meu
la 23.07.2011, 19:22
cred ca sunt super deliciosi in vasul roman

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking