Ingrediente
- 12 ardei
- 2 conserve mici pasta tomate
- 1 ceapa
- 2 catei mari usturoi
- 1 morcov mare de iarna
- jumatate de radacina de telina
- 1 borcan mic ciupercute champignions
- 1 lingurita pasta de ardei iuti(sambal)
- sare, piper
- 4 linguri ulei masline
- 2 oua
- 1 cescuta marisoara de grau
Mod de preparare
Se spala toate legumele radacinoasele, se curata ardeii.
Morcovul si telina se dau pe razatoare, ceapa se toaca la fel si usturoiul.
Se amesteca ceapa cu usturoiul, morcovul, telina , pasta de ardei iuti, 2 oua, o cescuta de grau, ciupercutele champignons,condimentele sare piper dupa gust, 4 linguri ulei masline.
Cu aceasta compozitie se umple ardeii se aseaza unul langa altul in oala, se aduga cele 2 conserve pasta de tomate, apa, si se lasa la fiert sub capac la foc mic cca 1 ora jumatate.
Se servesc calzi presarati cu patrunjel si eventual si cu smantana.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti (vegetarieni)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|