Ardei umpluti (vegetarieni)

Postat de rivka in Aperitive / Garnituri
28 Mar 2010 | 11591 vizualizari
Ardei umpluti (vegetarieni)

Ingrediente

  • 12 ardei
  • 2 conserve mici pasta tomate
  • 1 ceapa
  • 2 catei mari usturoi
  • 1 morcov mare de iarna
  • jumatate de radacina de telina
  • 1 borcan mic ciupercute champignions
  • 1 lingurita pasta de ardei iuti(sambal)
  • sare, piper
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 oua
  • 1 cescuta marisoara de grau

Mod de preparare

Se spala toate legumele radacinoasele, se curata ardeii.

Morcovul si telina se dau pe razatoare, ceapa se toaca la fel si usturoiul.

Se amesteca ceapa cu usturoiul, morcovul, telina , pasta de ardei iuti, 2 oua, o cescuta de grau, ciupercutele champignons,condimentele sare piper dupa gust, 4 linguri ulei masline.

Cu aceasta compozitie se umple ardeii se aseaza unul langa altul in oala, se aduga cele 2 conserve pasta de tomate, apa, si se lasa la fiert sub capac la foc mic cca 1 ora jumatate.

Se servesc calzi presarati cu patrunjel si eventual si cu smantana.

Pofta buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti (vegetarieni)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Budinca cu branza si legume

Postat de Bucataras

Budinca cu branza si legume

Am facut budinca mai mult dupa ureche. Evident, ne putem juca cu ingredientele si cantitatile dupa bunul nostru plac. Iata reteta mea de budinca cu branza si legume: Am spalat, curatat si...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu sunca, cascaval si mazare

Postat de mirela0911

Aperitiv rulada cu sunca, cascaval si mazare

Blatul: Intr-o craticioara, se incalzesc 100 ml apa, se adauga zaharul, 2 lg faina si drojdia. Se amesteca pana se dizolva, apoi se lasa la dospit. Intr-un vas, se cerne faina. Se adauga sarea,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.03.2010, 12:54
cred ca sunt minunati
la 28.03.2010, 15:25
is fff buni lui sotu-meu i-au pacut mult...is racorosi asa...de la telina
la 28.03.2010, 16:32
Ce buni
la 28.03.2010, 16:53
vai rivka ce bine arata,felicitari cu siguranta sant grozavi,ai 5 furculite de la mine
la 28.03.2010, 18:20
super, si de post, f buni

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking