Ardei umpluti (vegetarieni)

Postat de rivka in Aperitive / Garnituri
28 Mar 2010 | 11617 vizualizari
Ardei umpluti (vegetarieni)

Ingrediente

  • 12 ardei
  • 2 conserve mici pasta tomate
  • 1 ceapa
  • 2 catei mari usturoi
  • 1 morcov mare de iarna
  • jumatate de radacina de telina
  • 1 borcan mic ciupercute champignions
  • 1 lingurita pasta de ardei iuti(sambal)
  • sare, piper
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 oua
  • 1 cescuta marisoara de grau

Mod de preparare

Se spala toate legumele radacinoasele, se curata ardeii.

Morcovul si telina se dau pe razatoare, ceapa se toaca la fel si usturoiul.

Se amesteca ceapa cu usturoiul, morcovul, telina , pasta de ardei iuti, 2 oua, o cescuta de grau, ciupercutele champignons,condimentele sare piper dupa gust, 4 linguri ulei masline.

Cu aceasta compozitie se umple ardeii se aseaza unul langa altul in oala, se aduga cele 2 conserve pasta de tomate, apa, si se lasa la fiert sub capac la foc mic cca 1 ora jumatate.

Se servesc calzi presarati cu patrunjel si eventual si cu smantana.

Pofta buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti (vegetarieni)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cremă de brânză picantă - Rețeta ideală pentru aperitive sau gustări

Postat de Bucataras

Cremă de brânză picantă - Rețeta ideală pentru aperitive sau gustări

Cum se prepară Crema de brânză picantă - Rețeta ideală pentru aperitive sau gustări: Pune brânza, iaurtul, și ardeiul kapia tăiat fâșii într-un blender....

Citeste continuarea

Aperitiv cu cascaval si ceafa afumata, in aluat de bere si jumari

Postat de merisor67

Aperitiv cu cascaval si ceafa afumata, in aluat de bere si jumari

Punem untul la topit si luam jumatate din el, iar peste cealalta jumatate adaugam uleiul, lasam sa dea in clocot si punem o mana de faina. Omogenizam repede pe foc si dupa doua minute stingem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.03.2010, 12:54
cred ca sunt minunati
la 28.03.2010, 15:25
is fff buni lui sotu-meu i-au pacut mult...is racorosi asa...de la telina
la 28.03.2010, 16:32
Ce buni
la 28.03.2010, 16:53
vai rivka ce bine arata,felicitari cu siguranta sant grozavi,ai 5 furculite de la mine
la 28.03.2010, 18:20
super, si de post, f buni

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking