Aripi de curcan marinate, preparate in cuptor, cu cartofi

Postat de nadina73 in Curcan
30 Mai 2010 | 14411 vizualizari
Aripi de curcan marinate, preparate in cuptor, cu cartofi

sant extraordinar de bune

Ingrediente

  • 4 aripi de curcan
  • pt sos marinat:
  • sare
  • piper
  • cimbru 1 lingurita
  • 3 linguri de mustar
  • 3 linguri de ketchup
  • 40 ml vin rosu
  • 1 ceapa mica
  • 4-5 dinti de usturoi
  • suc de la 1 lamaie
  • 1 lingurita de zahar
  • Garnitura:
  • 6 cartofi mari
  • sare
  • putin delikat
  • mujdei de usturoi
  • ulei de masline
  • folie de aluminiu

Mod de preparare

Se prepara sosul pentru marinat

Se amesteca toate ingredientele cu badidora foarte bine,apoi se pune sosul peste aripile de de curcan sa le cuprinda bine apoi se pun intr-o cutie cu capac sau punga si se lasa la marinat pana a doua zi (le pregatiti  de seara si a doua zi doar le puneti la cuptor)

GARNITURA:Cartofii se curata de coaja se cresteaza bine se pune sare piper ,mujdei de usturoi si putin ulei de masline

se pune o folie de aluminiu si se strange bine folia in juru cartofului,se aseaza pe marginea vasului in care am pus aripile marinate cu tot cu sos si se mai pune 1 canita de apa,se pun la cuptor pentru 40 minute la foc potrivit apoi inca 30 minute la foc mai tare pentru a se rumeni mai bine

pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de curcan marinate, preparate in cuptor, cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pulpa de curcan in sos de smantana si rosii la Multicooker

Postat de miha

Pulpa de curcan in sos de smantana si rosii la Multicooker

In oala interioara a aparatului punem carnea taiata bucati potrivit de mari si cateva linguri cu ulei de masline. Selectam programul FRY si setam timpul la 15 minute. Apasam START. Prajim usor...

Citeste continuarea

Chiftele de curcan

Postat de gurita_ta2005

Chiftele de curcan

Carnea tocata se pune intr-un castron,punem ceapa tocata marunt,oul,patrunjelul tocat marunt si condimentele. Se presara putina faina,se amesteca bine toate ingredientele. Se formeaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.05.2010, 17:16
ce rumene si buneee..... mie imi plac foarte mult aripile de curcan la cuptor.... 5 furcu...
la 30.05.2010, 17:21
la 30.05.2010, 17:31
stiam madi ca iti plac si eram sigura ca vi dupa miros,am vazut si la alte retete ca iti plac aripile de curcan,asa ca te astept..............te tot astept madi
la 30.05.2010, 17:33
ela tu ce esti asa tacuta ceva se intampla cu tine ela vezi daca nu mai stam noptile ,ti sa rupt firu
la 30.05.2010, 17:33
nadina ce bunatate facusi...

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking