Aripioare cu legume in vasul roman

Postat de fluturas in Mancaruri cu carne
24 Mar 2010 | 5117 vizualizari
Aripioare cu legume in vasul roman

imi doream de multa vreme sa gatesc in vasul asta si sunt foarte multumita..mancarea are un gust aparte!

Ingrediente

  • o casoleta de aripioare
  • 5 cartofi mari
  • 3 morcovi
  • o cutie de ciuperci
  • o capatana de usturoi
  • cimbru
  • piper,sare
  • busuioc
  • patrunjel
  • ulei

Mod de preparare

Se scufunda vasul circa 15-20 de minute.Se scurge si se  pregatesc in el legumele:cartofii si morcovii taiati rondele,ciupercile intregi,usturoiul tocat marunt,condimentele si putin ulei.Aripioarele se condimenteaza separat cu cimbru,sare,piper si se aseaza deasupra legumelor.Se pune capacul si se aseaza in cuptor apoi se porneste incalzirea acestuia.Se tine cam o ora acoperit apoi se ia capacul pentru a se rumeni.Dureaza mai mult pregatirea dar merita,gustul e diferit!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu legume in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (39)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ardei umpluti cu carne de porc si pui

Postat de Moni_alex

Ardei umpluti cu carne de porc si pui

Se spala ardeii, se scoate cotorul cu semintele si nervurile din interior apoi se lasa la scurs cu deschizatura in jos. Orezul se spala si se lasa in apa rece. Ceapa se taie marunt si se...

Citeste continuarea

Sorcova

Postat de simona72

Sorcova

Cartofii se spala bine de tot si se pun cu coaja la fiert in apa cu sare(se lasa sa fiarba pe treisfert). Vinetele si dovleceii se curata de coaja, se taie felii pe lung si se pun in apa cu sare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.03.2010, 21:17
chiar am primit si eu de ziua mea un vas si urmeaza sa-l pun in practica, multumasc pt. '' regulile de utilizare''!
la 24.03.2010, 21:33
hm ce bine arata grozavcred ca e super bun
la 24.03.2010, 21:34
ai 5 furculite mari de la mine
la 24.03.2010, 21:53
Bun bunut!
la 25.03.2010, 20:26
Miha, cine a suparat fata ? Nu de alta , dar sa-i dan bataita. Asa dulceata nu trebuie suparata. Bunut , bunut puiul facut de fluturas!

Vezi toate comentariile (39)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking