Aripioare de pui Panacris

Postat de panacris in Pui
26 Iul 2013 | 3612 vizualizari
Aripioare de pui Panacris

O rețetă super rapidă, 2 în 1;) Oana mulțumesc ptr inspirație! ;)

Ingrediente

  • aripioare de pui cca. 600 g,
  • brânză Camembert de la Islos,
  • cartofi roșii de Covasna cca. 1000 g,
  • sare iodată,
  • praf de chimien,
  • boia de ardei dulce,
  • piper proaspăt măcinat,
  • condimente de pui tandori (extra!) cine dorește mai picant,
  • ulei de măsline,
  • dulceață de morcovi a la Panacris ( vezi rețeta aici:http://www.bucataras.ro/retete/dulceaa-de-morcovi-41081.html)
  • vas tip gril de la Decorix, prin intermediul Cămarei Bucătăraș;
  • Pentru decor:
  • frunze de mentă și creson

Mod de preparare

Cartofii se curăță, se taie rondele și se așează pe fundul vasului grill;)  Între timp aripile de pui, se spală, se șterg cu un șervet de hârtie, apoi cu ajutorul unui cuțit mic, se desface pielea de deasupra aripioarei, unde se introduce câte o bucată de brânză Camembert, apoi se condimentează cu sare iodată, piper proaspăt măcinat, praf de chimen, boia dulce de ardei, câte o lingură de dulceață de morcov a la Panacris ( vezi rețeta aici:http://www.bucataras.ro/retete/dulceaa-de-morcovi-41081.html )  și puțin ulei de măsline. Aripioarele se așează pe grătarul vasului de grill, se pune dă la cuptorul preîncins cca. 15 minute neacoperit, pentru a-și obține crusta, apoi se acoperă și se lasă la cuptor, ptr cca. 30 de minute la foc mic. Aripioarele și cartofii, se servesc fierbinți simpli sau alături de o  salată delicioasă;) Pentru decor a, folosit mentă și creson din cultura proprie;) Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui Panacris" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pulpe de pui in vin

Postat de mirela0911

Pulpe de pui in vin

Se curata si se spala bine carnea apoi se lasa sa se scurga de apa sau se sterge cu prosoape de hartie. Se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o cratita se pune uleiul la incins. Se pune...

Citeste continuarea

Pui prajit

Postat de Sylvia

Pui prajit

Se pregateste bine puiul, se parleste apoi se spala si se sterge bine cu hartie absorbanta.  Separat intr-un bol se pregateste un amestec sau din unlei sau din 20 grame de unt cu sare de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.07.2013, 19:50
bune bune
la 26.07.2013, 19:57
bune
la 26.07.2013, 20:14
foarte bine arata!
la 26.07.2013, 20:14
la 26.07.2013, 20:32
Rapida si delicioasa!!!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking