Baghetute " Mic Dejun"

Postat de Valyvalentyna in Mancare copii
31 Mai 2014 | 9273 vizualizari
Baghetute " Mic Dejun"

Aceste Baghetute fiului meu ii plac la nebunie...le maninca cu ketchup...!!

Ingrediente

  • 3 baghetute sau felii de paine},
  • 1 pahar lapte,
  • usturoi praf{granule},
  • 2 oua,
  • 1 mana de masline fara simburi,
  • 3- linguri ulei de masline, 4 feliute sunca presata,
  • 50 gr cascaval ras
  • 2 rosii mici.

Mod de preparare

Taiem baghetutele pe jumatate dar pe lung le inmuiem sau stropim cu lapte {doar partea cu miezul}, cu o lingura stropim cu ulei de masline usturoiul praf apoi punem cubulete de sunca presata, rosiile tocate , brinza farmata, masline si am turnat cu o lingura pe fiecare baghetuta ou batut si apoi am pus pe fiecare cascaval ras. Am bagat tava la cuptorul incins 180 grade pt. 30-35 min pina se topeste cascavalul si prinde o crusta pe margini si apoi servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghetute " Mic Dejun"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftelute cu pui si legume la cuptor, cu piure de mazare

Postat de Oana

Chiftelute cu pui si legume la cuptor, cu piure de mazare

puneti in tocatorul Breville pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful taiate rondele, ceapa si usturoiul verde taiate in bucati mari si maruntiti la viteza maxima 20 de...

Citeste continuarea

Branza naturala din lapte de vaca

Postat de merisor67

Branza naturala din lapte de vaca

Laptele, strecurat il punem intr-un vas acoperit la loc cald pana se prinde, adica se ingroase. La mine a durat de pe o zi pe alta. Nu mestecam in el! Apoi punem vasul la foc mediu si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.05.2014, 08:40
Bune!!!
la 02.06.2014, 16:57
faine!

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking