"Barquette LU" - Barcute cu ciocolata cu lapte si ciocolata neagra

Postat de comanligia in Prajituri
26 Sep 2014 | 6324 vizualizari
"Barquette LU" - Barcute cu ciocolata cu lapte si ciocolata neagra

Aceste barcute le cumparam des copiilor mei pentru pachetelul de scoala, pana am dat de forma lor din silicon,pai nu de ce sa mai cumpar daca ies mai bune,mai pufoase si sanatoase cele facute in casa? :) Reteta aceasta am dublat-o pentru a obtine mai multe barcute.

Ingrediente

  • 2 oua
  • 50 gr zahar pudra
  • 50 gr faina
  • 1/2 ciocolata cu lapte
  • 1/2 ciocolata amara
  • putin unt ptr uns forma

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 180°c.

Se unge forma de barcute cu unt.

Se separa albusurile de galbenusuri.

Galbenusurile se freaca cu zaharul pudra pana se albesc iar apoi se adauga faina cernuta si se incorporeaza bine, albusurile se bat spuma cu putina sare.

Se incorporeaza albusurile usor cu o spatula de jos in sus cu compozitia obtinuta din galbenusuri.

Se ia cu o lingura din compozitia obtinuta cate putin si se pune in forma unsa cu unt si se dau la cuptor ptr rumenire.

Dupa ce s-au copt se scot din forma si se lasa la racit apoi in adancitura din mijloc se umplu cu cicolata topita la bain marie,sau cu nutella,gem cu ce doreste fiecare.

Se pot servi cu ceai ,lapte sau cafea :)

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra ""Barquette LU" - Barcute cu ciocolata cu lapte si ciocolata neagra" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Desert prajitura de post cu suc de rosii, crema de gris si gem de capsuni

Postat de lucy2002

Desert prajitura de post cu suc de rosii, crema de gris si gem de capsuni

Intr-un bol amestecam: zaharul, uleiul, esenta de vanilie, praful de sare si sucul de rosii pana se dizolva zaharul. Adaugam bicarbonatul stins cu otet si punem in ploaie faina cernuta, framntam...

Citeste continuarea

Cozonac floare cu nuci crocante

Postat de Bucataras

Cozonac floare cu nuci crocante

Poti framanta aluatul de cozonac cu mana sau cu ajutorul unui robot de bucatarie. Dizolva drojdia in laptele caldut, adauga 2 linguri de zahar si 2 de faina si las-o sa se odihneasca 10...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.09.2014, 19:32
uauuuuuuu
la 26.09.2014, 19:32
cat de frumoase sunt!
la 26.09.2014, 19:41
la 26.09.2014, 19:43
Cat sunt de frumoase
la 26.09.2014, 19:43

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking