Ingrediente
- 2 jumatati de piept de pui
- sare, piper alb, praf de usturoi
- 2 linguri sos de barbeque cu gust afumat
- sos de soia
- 1/2 pahar vin alb
- ulei de masline, ulei pentru prajit
- pesmet facut din grisine
- 2 oua
- faina
Mod de preparare
Taiem pieptul de pui in bastonase (fasii) mai lungi si nu groase. Le condimentam bine cu sare, piper alb, praf de usturoi. putin ulei de malsine, sos de soia, sos de barbeque cu gust de afumat (gasim la standul de ketchup si sosuri). La final turnam vinul alb. Le amestecam bine si le lasam la frigider cateva ore.
Pregatim pesmetul mixand in robot cateva grisine . Praful rezultat il amestecam cu sare, piper alb cu generozitate, praf de usturoi ai putin parmezan.
Punem ulei intr.o tigaie la incins si dam fasiile de pui prin faina, ouale batute si apoi pesmetul condimentat. Le prajim la foc mediu . Le scoatem pe un servetel absorbant.
Eu am servit alaturi de cartofi prajiti si salata cu creson , imbibate in sos coctail.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bastonase de pui crocante si aromate" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|