Berbec la proţap

Postat de portiadelumina in Oaie
7 Sep 2012 | 11922 vizualizari

Prima reţetă

Inapoi la reteta

Comentarii (111)

la 03.07.2013, 17:13
A avut un gust deosebit. Mulţumesc frumos, Dana!
la 03.07.2013, 17:38
Cred ca a fost minunata...nu am mincat asa niciodata carne de oaie, berbec...
la 03.07.2013, 17:43
Simona, eu am încercat de când eram copil şi nu regret. Carnea ovinelor este foarte bună. Iar la groapă ori la proţap, e deosebită. Mulţumesc!
la 03.07.2013, 23:30
nu-mi placea cand eram mica, singura varianta acceptata acum e la protap, dar sa fie bine rumenit, sa aibe crusta. Mi-e o poftaaaa ...
la 04.07.2013, 05:40
Ela, ar fi trebuit să ai unul ieri, că a fost ziua ta!
la 11.12.2013, 12:09
grozav

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking