Bilute de carne tocata cu paste

Postat de mitinita in Mancaruri cu carne
5 Apr 2011 | 4474 vizualizari
Bilute de carne tocata cu paste

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata amestec
  • 1 ou
  • 1 lingura pudra de ceapa sau o ceapa mica,taiata
  • 1 lingurita usturoi pudra 
  • 1/2 cana de pesmet
  • condiment italian dupa gust (contine busuioc,oregano,rozmarin si cimbru)
  • sare,piper dupa gust
  • 1 cutie de rosii pasate
  • 500 gr paste

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert.

Se amesteca toate ingredientele pentru bilute,mai putin rosiile pasate.

Se formeaza bilute in palma si se pun in tava,in care s-a adaugat 1 lingura de ulei.

Am o tava care nu necesita ulei si ajunge sa o ung cu pensula de silicon inmuiata in ulei.

Se da tava la cuptor si se rumenesc bilutele.

Se adauga rosiile pasate si se mai poate adauga si niste apa daca le vreti mai moi.

Se da tava la cuptor si se potriveste sosul de gust.

In acest timp,punem pastele la fiert in apa cu putina sare.

Se scot pastele,se clatesc daca e nevoie si se servesc cu bilutele cu sos de rosii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de carne tocata cu paste" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Fusilli cu bilute de carne tocata

Postat de MotanLaOale

Fusilli cu bilute de carne tocata

Din ingrediente, fara paste, rosii si arome seface o pasta ca de parjoale si se tine la frigider cel putin o ora. Se fac bilute mici cu mana uda si se pun intr-o tava unsa cu ulei. Se...

Citeste continuarea

Fusilli cu bilute de carne tocata

Postat de deliciousflavours

Fusilli cu bilute de carne tocata

Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj. In timpul aceasta tocam marunt ceapa, pisam usturioul si impreuna cu oul, pesmetul, cimbrul si patrunjelul adaugam la carnea tocata....

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.04.2011, 10:26
vin la masaaa
la 05.04.2011, 10:29
deci de felul 2 si salata ai scapat. supa ai gasit stai ca mai e si desertul
la 05.04.2011, 10:31
desigur bai supa lui criss ai vz cum arata
la 05.04.2011, 10:32
si dupa desert ma asteapta ,,sala de urgente,, daca maninc atit
la 05.04.2011, 10:32
uite ca nu face nimeni desert

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking