4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Va doresc tuturor o primavara frumoasa si plina de bucurii si va invit la o portie de fursecuri cu cocos si o cafea decofeinizata, la aceasta ora. Nuca de cocos este un ingrendient preferat mie si aceste fursecuri au avantajul de a se prepara intr-un timp foarte scurt pe langa faptul ca sunt foarte apetisante si gustoase.
Ingrediente
Mod de preparareOuale se amesteca cu zaharul pana se topeste. Se adauga untul moale, nuca de cocos si amidonul. Se amesteca toate cu o lingura de lemn pana obtinem o compozitie ferma. Cu o lingura trecuta prin apa, se ia din compozitie si se formeaza intre palme, bilute care se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se coc la temperatura de 180 grade C, timp de 30 minute. Cand sunt aurii, se scot si se pudreaza cu zahar farin. S-aveti pofta! Daca ti-a placut reteta noastra "Biscotti al cocco" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de merisor67
Mixam ouale cu un praf de sare si cu zaharul, pana cand se spumeaza, apoi adaugam uleiul, apa minerala si treptat, faina amestecata cu praful de copt. Adaugam faina pana cand obtinem un aluat...
Citeste continuareaPostat de sufletista
Mixam untul moale cu zaharul pudra, cca. 2 min, dupa care adaugam ouale, mixand bine dupa fiecare. Adaugam treptat faina, amestecata cu praful de copt, coaja de portocala. La final,...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|