Biscuiți cu banane și musli

Postat de elucubratiiculinare in Prajituri
4 Apr 2012 | 3750 vizualizari
Biscuiți cu banane și musli

Ingrediente

  • 4 banane mari coapte,
  • 2 căni făină,
  • 2 căni musli cu fructe,
  • 1 cană zahăr,
  • 10 g praf de copt,
  • un praf de sare,
  • esență vanilie.
  • 100 g margarină.

Mod de preparare

Bananele se curăță de coajă, se pun într-un castron și se presează cu o furculiță până se fac piure. Adăugăm zahărul și esența de vanilie și amestecăm bine. Margarina se pune într-o crăticioară pe foc si se va lăsa până se va topi.

Într-un castron cernem făina cu praful de copt și sarea. Adăugăm peste piureul de banane, amestecul de făină. După ce se încorporează toată făina, adăugăm și margarina topită și amestecăm bine. La sfârșit adăugăm musli cu fructe și amestecăm până la omogenizare.

Într-o tavă unsă cu margarină sau tapetată cu hârtie pergament, punem cu o linguriță grămăjoare la 3 cm una de alta. Se dau la cuptor (încălzit în prealabil) la 180 grade C pentru 15 minute.

Se servesc după ce se răcesc. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiți cu banane și musli" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert prajitura invizibila, cu mere

Postat de oanapl

Desert prajitura invizibila, cu mere

Se mixează ouăle întregi cu un praf de sare, zahărul măcinat și esența de vanilie până când își triplează volumul. Se adaugă treptat laptele,...

Citeste continuarea

Rulada cu budinca si sos de zmeura

Postat de rocsi_1612

Rulada cu budinca si sos de zmeura

Blatul: Separam ouale, mixam albusurile spuma cu un praf de sare si cu zaharul. Galbenusurile le frecam putin cu uleiul. Peste albusuri punem galbenusurile, zaharul cu pastai de vanilie si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.04.2012, 15:55
imi plac,dar as face cu alte fructe
la 04.04.2012, 16:03
ce buni
la 04.04.2012, 16:37
Super! Plac!
la 04.04.2012, 16:47
la 04.04.2012, 17:18
bun, bun, bun

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking