Ingrediente
- Pentru biscuite
- 280 gr faina alba
- 30 gr faina de proumb
- 230 gr unt
- 120 gr zahar
- 1 ou
- Pentru lapte condensat
- 200 gr unt
- 100 gr zahar
- 600 ml lapte condensat
- Pentru ciocolata
- 300 gr ciocolata cu lapte, topita
- 300 gr ciocolata amaruie, topita
Mod de preparare
1. Incinge cuptorul al 180˚C.
2. Pentru biscuite, amesteca faina alba cu faina de porumb. Intr-un bol bate untul cu zaharul apoi inglobeaza oul urmat de ingredientele uscate. Intinde aluatul intr-o tava dreptunghiulara unsa cu grasime si pudrata cu faina. Lasa biscuitele sa se raceasca .
3. Intr-o cratita, pe foc potrivit, topeste untul cu zaharul apoi adauga laptele condensat. Toarna acest amestec peste biscuitele din tava si lasa-l sa stea asa peste noapte, intr-un loc racoros.
4. Ziua urmatoare taie biscuitele in dreptunghiuri mai mici (pentru cate o portie). Imbraca fiecare biscuite in ciocolata topita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuite inmuiat in lapte condensat, imbracat in ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (6)
|