Biscuitei din fulgi de ovaz

Postat de Sim0naWorld in Prajituri
27 Aug 2012 | 4101 vizualizari
Biscuitei din fulgi de ovaz

By AllDayCooking

Ingrediente

  • 100 g unt
  • 3 linguri zahar brun
  • 150 g fulgi de ovaz
  • 1 ou
  • esenta vanilie
  • scortisoara
  • 50 g faina
  • 100 g stafide
  • 5 g praf de copt
  • 50 g nuca de cocos

Mod de preparare

In untul topit la microunde, am adaugat cele 3 linguri de zahar brun. Am amestecat bine pana ce zaharul s-a topit, apoi am pus fulgii de ovaz, oul batut si esenta de vanilie. Am amestecat bine, apoi am pus scortisoara, faina, stafidele, praful de copt si nuca de cocos. Cu mana umezita am format bilute, pe care le-am aplatizat si le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Am dat la cuptorul preincalzit la 180 grade, timp de cca 20 minute, sau pana cand se rumenesc. Au iesit niste bunatati de biscuitei, tare buni pentru micul dejun (desi eu le-am servit la cina:)))

Un biscuitel pentru fiecare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuitei din fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (34)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert prajitura Rudy

Postat de ela

Desert prajitura Rudy

Eu mi-am macinat singura zaharul pudra cu o rasnita. Branza o punem la scurs intr-o sita. Untul se taie bucatele si se lasa la temperatura camerei inainte cu vreo ora. Stafidele le punem...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu crema de ciocolata si mure

Postat de rocsi_1612

Desert prajitura cu crema de ciocolata si mure

Blatul: Albusurile le bateti spuma cu un praf de sare. Adaugati zaharul treptat, mixati pana este topit. Galbenusurile le amestecati cu uleiul, le adaugati peste albusuri si mixati usor. Puneti...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.08.2012, 22:04
pap si eu din astia
la 27.08.2012, 22:05
servesc si eu
la 27.08.2012, 22:07
Ma bucur ca ti-au placut!
la 27.08.2012, 22:09
Mmmm vreau si euuuu!!
la 27.08.2012, 22:11

Vezi toate comentariile (34)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking