Biscuiti cangur

Postat de Sidy in Dulciuri
1 Mar 2012 | 4881 vizualizari
Biscuiti cangur

Le zice asa ca iti scartie in gura si sar ca un cangur... buni de dat copiilor(nepotilor) linga un pahar cu lapte caldut.

Ingrediente

  • 250 g unt sau margarina
  • 180 g zahar
  • 2 oua
  • 1 plic de zahar vanilinat
  • 350 g faina
  • 1/2 de pachetel praf de copt
  • 5 cescute( de cafea) cu fulgi de porumb
  • 100 g ciocolata taiata
  • 125 g stafide

Mod de preparare

Untul,zaharul,ouale,zaharul vanilat si faina se pun intr-un castron mare si se amesteca .Apoi se adauga urmatoarele ingrediente si se amesteca cu lingura cu grija. 

Cuptorul se incalzeste la 180°C. 

Tava se acopera cu hartie de copt si se unge. 

Cu mana se fac din aluat bile de marimea unei nuci ,care se pun in tava unsa la cativa cm distanta intre ele. 

La copt ,se vor lasa si vor deveni plate, de aceea trebuie lasata distanta. 

Se coc circa 30 de minute pana devin aurii. 

Vor fi mai moi la suprafata, dar inauntru sunt coapte . 

Daca incepeti sa mancati din biscuiti...nu va mai lasati de ei.

Pofta mare !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cangur" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Chec din albușuri cu rahat și ciocolată

Postat de CulinaryRainbow

Chec din albușuri cu rahat și ciocolată

Am început prin a tăia rahatul cubulețe. L-am amestecat cu puțin zahăr pudră pentru a nu fi lipicios. Am adus albușurile la temperatura camerei, am adăugat un praf de sare și...

Citeste continuarea

Prajitura cu pere si migdale

Postat de timea

Prajitura cu pere si migdale

Mixam untul impreuna cu indulcitorul Green Sugar, zaharul vanilat si un varf de sare. Adaugam apoi pe rand cate un ou si mixam in continuare. Urmeaza smantana si bicarbonatul stins cu putina...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.03.2012, 15:19
Vreau si eu pentru
la 01.03.2012, 16:27
servesc si eu
la 01.03.2012, 17:18
Buuun
la 01.03.2012, 17:19
Buuun
la 01.03.2012, 17:21

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking