Ingrediente
- 250 g unt sau margarina
- 180 g zahar
- 2 oua
- 1 plic de zahar vanilinat
- 350 g faina
- 1/2 de pachetel praf de copt
- 5 cescute( de cafea) cu fulgi de porumb
- 100 g ciocolata taiata
- 125 g stafide
Mod de preparare
Untul,zaharul,ouale,zaharul vanilat si faina se pun intr-un castron mare si se amesteca .Apoi se adauga urmatoarele ingrediente si se amesteca cu lingura cu grija.
Cuptorul se incalzeste la 180°C.
Tava se acopera cu hartie de copt si se unge.
Cu mana se fac din aluat bile de marimea unei nuci ,care se pun in tava unsa la cativa cm distanta intre ele.
La copt ,se vor lasa si vor deveni plate, de aceea trebuie lasata distanta.
Se coc circa 30 de minute pana devin aurii.
Vor fi mai moi la suprafata, dar inauntru sunt coapte .
Daca incepeti sa mancati din biscuiti...nu va mai lasati de ei.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cangur" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|