Biscuiti cu aroma de portocale

Postat de divainbucatarie in Prajituri
25 Oct 2010 | 5813 vizualizari
Biscuiti cu aroma de portocale

Ingrediente

  • 100 g zahar pudra,
  • 150 g unt,
  • 250 g faina,
  • 1 praf de copt,
  • 1 ou,
  • coaja rasa de la o portocala,
  • 2-3 linguri suc de portocale

Mod de preparare

Mixam untul moale cu zaharul pudra pana se omogenizeaza compozitia. Adaugam un ou si coaja de portocala si le amestecam pana se vor incorpora.  Apoi, punem faina pe care am amestecat-o in prealabil cu praf de copt. La sfarsit adaugam sucul de portocale si amestecam bine.

Aluatul obtinut il punem intr-o forma de biscuiti sau intr-un cornet cu sprit stelat si cream forme ovale, cercuri sau inimioare. Ii coacem in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 8-10 minute. Biscuitii copti ii lasam sa se raceasca. Puteti sa ii lasati simpli, dar daca va plac mai dulci puteti sa ii pudrati cu zahar sau ii glazurati cu ciocolata doar pe jumatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu aroma de portocale" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert turnulete cu inghetata de iaurt si biscuiti cu jeleu de portocale

Postat de katty

Desert turnulete cu inghetata de iaurt si biscuiti cu jeleu de portocale

Amestecam iaurtul cu smantana si zaharul pudra. Pornim masina de inghetata si turnam amestecul.Peste 20 de minute va fi gata. Montam turnuletele direct pe farfurii cu ajutorul unor discuri...

Citeste continuarea

Tarta in crusta de biscuiti cu migdale, dulceata de portocale si crema de frisca cu orange crud

Postat de simona72

Tarta in crusta de biscuiti cu migdale, dulceata de portocale si crema de frisca cu orange crud

Pentru crusta: in bolul robotului de bucatarie am pus migdalele si le-am macinat nu foarte fin. Am adaugat biscuitii rupti in bucati si i-am rasnit si pe ei la fel ca si pe migdale. Am adaugat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.10.2010, 21:31
Draga Diva bun venit in randul celor mai tari bucatarasi din cati exista,si la cat mai multe retete
la 25.10.2010, 21:39
foarte aratoase fursecurile! Bun venit la noi!!!
la 25.10.2010, 21:40
bun venit frumoase fursecuri
la 25.10.2010, 21:57
Multumesc tuturor! Bine v-am gasit!
la 26.10.2010, 00:23
Bine ai venit. Foarte frumoase fursecurile.

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking