Biscuiti din cereale cu fructe

Postat de kamy in Dulciuri
10 Mai 2011 | 4787 vizualizari
Biscuiti din cereale cu fructe

De multe ori cumpar cereale pe care Sabina le baga in cos si pana la urma constata ca nu-i plac.Cu multe am hranit caini,dar acum,devenind o gospodina econoama,am facut din ele niste biscuiti care sunt deliciosi si care dispar repede din cutie.

Ingrediente

  • un pachet margarina Rama Maestro
  • 3 oua
  • 200 ml.lapte
  • 50 gr faina
  • 200 gr.zahar
  • 1 pachet cereale cu fructe(750 gr)
  • 1/2 lg.amoniu
  • 1 ling.cacao
  • 1 ciocolata amaruie
  • esenta de vanilie si rom

Mod de preparare

Margarina la temperatura camerei, se freaca spuma cu zaharul, se adauga ouale pe rand, faina, laptele in care se dizolva amoniul, esenta de vanilie, dupa care cerealele, amestecand bine toata compozitia. Se acopera castronul cu o folie si se pune la frigider 30-40 min pentru a se inmuia cerealele.

Se pune hartie de copt in tava aragazului si cu o lg.se ia din compozitie si se formeaza gramajoare la distanta una de cealalta si se lasa la copt 15-20 min la foc mic.(cand sunt gata se maronesc putin pe margini...dar nu tare sa se arda...la cele cu cacao se observa mai greu)

Dupa ce am folosit jumatate din compozitie, am pus 1 ling.cacao, esenta de rom si o ciocolata maruntita si am facut restul biscuitilor de cacao.

Cand sunt gata se iau cu o paleta si se pun pe gratar sa se raceasca.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti din cereale cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (58)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rasturnata cu prune si nectarine

Postat de Valclaudia

Rasturnata cu prune si nectarine

Cuptorul se preincalzeste la 180 grade C. Separam ouale, batem albusurile spuma cu sarea. Frecam galbenusurile cu praful de copt si zaharul pana isi dubleaza volumul si se albesc. Adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.05.2011, 20:07
Econoama lu' mama.
la 10.05.2011, 20:13
deci sa nu mai certi fata ca sunt buni
la 10.05.2011, 20:15
miha....aici m-am invatat
la 10.05.2011, 20:16
vreau si eu desi nu am mancat cred ca imi plac
la 10.05.2011, 20:20
mihaela...de certat nu o cert ca si mie mi-a placut ambalajul

Vezi toate comentariile (58)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking