Ingrediente
Ingrediente Reteta de baza de blat de tort cu cacao
- 8 oua
- 8 linguri zahar
- 5 linguri faina
- 4 linguri cacao
- 1 fiola esenta rom
Mod de preparare
Preparare Reteta de baza de blat de tort cu cacao
Am separat albusurile de galbenusuri. Albusurile cu 5 linguri zahar le-am batut spuma, iar galbenusurile cu 3 linguri zahar si esenta rom le-am batut pana devine de culoare galben deschis si cresc in volum.
Cele doua compozitii le amestec si mixex usor, apoi adaug faina si cacao si se incorporeaza in compozitie. Intr-o tava de tort detasabila tapetata cu hartie copt, turnam compozitia si introducem la cuptorul preincalzit pana ce se coace ( proba cu scobitoarea )
Se scoate de pe inel, lasam sa se raceasca, il taiem si il pregatim pentru un tort gustos.
Pentru varianta fara cacao, ai reteta aici - blat de tort., iar aici pe cea de blat de tort cu nuca
Iti las si reteta unui delicios Tort de ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de baza de blat de tort cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|