"Bobo Rahela" (gen Rafaello)

Postat de cec in Dulciuri
3 Dec 2011 | 10218 vizualizari
"Bobo Rahela" (gen Rafaello)

Fata cea mare Rahela dorind o prajitura ceva cu numele ei mi-a facut o lista cu ingredientele care ii plac ei mai mult. N-am reusit sa fac o prajitura , dar m facut nisste bomboane fff asemanatoare cu cele Rafaello si le-am dat ca denumire numele ei (sper ca nu se supara nimeni pe mine din acest motiv)

Ingrediente

  • Cam astea au fost ingredientele:
  • 1 ciocolata amaruie
  • 200g unt
  • 8 lg zahar pudra
  • 230-250g lapte praf
  • 8 lg varfuite cocos
  • 100g napolitana crema cocos
  • stafide
  • nuca cocos pt tavalit bilele

Mod de preparare

1. Se topeste ciocolata, se adauga untul in ciocolata calda si se amesteca bine, adaugandu-se si zaharul

2. Se adauga laptele praf, 100 gr nuca de cocos si napolitanele maruntite bine.

3. Compozitia obtinuta se da la frigider pentru 30 de minute.

4. Luam cate o lingurita de compoziti, punem in mijloc cate 3 stafide si ii dam forma rotunda.

5. Tavalim bilele prin restul de nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra ""Bobo Rahela" (gen Rafaello)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Briose cu ciocolata

Postat de RuxyRux

Briose cu ciocolata

Untul se topeste intr-un vas  la foc mic. Ciocolata se topeste intr-un vas pe baie de aburi. Ouale se bat spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul  si vanilia si se mixeaza 5...

Citeste continuarea

"Poale-n brau"

Postat de Geanina87

"Poale-n brau"

Aluat : Intr-un bol micut punem drojdia,pe care o dizolvam in 2 linguri de lapte caldut,adaugam apoi 1 lingura de zahar si 2 linguri de faina. Amestecam bine( trebuie sa iasa ca o smantana...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.12.2011, 14:22
ce dragut iar bomboanele f bune
la 03.12.2011, 14:54
copii sunt inspiratia cea mai optima in a realiza adevarate delicii culinare....
la 03.12.2011, 15:29
multumesc (copiii de cate ori vad pozele le pomenesc, spunand ca sunt bune)
cred ca ai dreptate caroline
la 03.12.2011, 15:38
vreau si eu o mingiuta de asta
la 03.12.2011, 16:13
buuuuuuuun

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking