"Bobo Rahela" (gen Rafaello)

Postat de cec in Dulciuri
3 Dec 2011 | 10218 vizualizari
"Bobo Rahela" (gen Rafaello)

Fata cea mare Rahela dorind o prajitura ceva cu numele ei mi-a facut o lista cu ingredientele care ii plac ei mai mult. N-am reusit sa fac o prajitura , dar m facut nisste bomboane fff asemanatoare cu cele Rafaello si le-am dat ca denumire numele ei (sper ca nu se supara nimeni pe mine din acest motiv)

Ingrediente

  • Cam astea au fost ingredientele:
  • 1 ciocolata amaruie
  • 200g unt
  • 8 lg zahar pudra
  • 230-250g lapte praf
  • 8 lg varfuite cocos
  • 100g napolitana crema cocos
  • stafide
  • nuca cocos pt tavalit bilele

Mod de preparare

1. Se topeste ciocolata, se adauga untul in ciocolata calda si se amesteca bine, adaugandu-se si zaharul

2. Se adauga laptele praf, 100 gr nuca de cocos si napolitanele maruntite bine.

3. Compozitia obtinuta se da la frigider pentru 30 de minute.

4. Luam cate o lingurita de compoziti, punem in mijloc cate 3 stafide si ii dam forma rotunda.

5. Tavalim bilele prin restul de nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra ""Bobo Rahela" (gen Rafaello)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta cu mac si brinza

Postat de simona72

Tarta cu mac si brinza

Pt blat: punem toate ingredientele, in afara de faina si praf de copt, in robot si le mixam pina se incorporeaza. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si le mixam si pe acestea. Compozitia...

Citeste continuarea

Cozonac fara framantare

Postat de Constelatialeu

Cozonac fara framantare

Toate ingredientele sa fie la temperatura camerei. Intr-un castron cernem faina si facem in mijloc o adancitura, sfaramam drojdia, presaram un praf de sare si adaugam 5 linguri de lapte caldut si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.12.2011, 14:22
ce dragut iar bomboanele f bune
la 03.12.2011, 14:54
copii sunt inspiratia cea mai optima in a realiza adevarate delicii culinare....
la 03.12.2011, 15:29
multumesc (copiii de cate ori vad pozele le pomenesc, spunand ca sunt bune)
cred ca ai dreptate caroline
la 03.12.2011, 15:38
vreau si eu o mingiuta de asta
la 03.12.2011, 16:13
buuuuuuuun

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking