Borș cu carne de pasăre și legume de vară

Postat de panacris in Ciorbe
20 Iul 2013 | 3699 vizualizari
Borș  cu carne de pasăre și legume de vară

După ce am degustat o minunată ciorbă de potroace duminica trecută, și culmea le-a plăcut Zmeilor, am zis hai să încerc și eu! A ieșit super bun borșul de pasăre, semi-acru pentru început! =))

Ingrediente

  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • morcov 1 bucată,
  • pătrunjel rădăcina 1 bucată,
  • păstârnac 1 bucată,
  • țelina cca. 50 g,
  • cartofi roșii 2 bucăți,
  • varză albă cca. 300 g,
  • spinări și aripi de pui 2 bucăți,
  • borș din tărâțe cca. 1000 ml,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • leuștean proaspăt 1/2 legătură,
  • ou 1 bucată,
  • verdeață proaspăt ptr servit.

Mod de preparare

Ceapa și zarzavaturile se curăță și se toacă mărunt, se pun la înăbușit în puțin ulei și apă, cca. 10 minute acoperit la foc mic. Apoi se adaugă cartofii cubulețe, varza fideluță și bucățile de pui, se completează cu apă, cca. 3000 ml, se asezonează de sare, piper și leuștean, se lasă la fiert semiacoperit cca. 30 de minute la foc mediu. După ce s-au fiert toate legumele se adaugă cca. 1000 ml borș de tărâțe, se lasă să mai dea unh clocot iar la final se adaugă oul, bătut, formându-se faimoasele zdrențe. Se servește fierbinte cu pâine de casă și ardei iute.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Borș cu carne de pasăre și legume de vară" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de perisoare din carne de pui

Postat de mirela0911

Ciorba de perisoare din carne de pui

Intr-o oala se pune apa la fiert (cca 4 litri) si in momentul in care da in clocot, se pune radacina de patrunjel curatata, telina curatata si ceapa intreaga, doar curatata. Morcovul curatat se...

Citeste continuarea

Ciorba de post cu cartofi noi

Postat de Valclaudia

Ciorba de post cu cartofi noi

Curatam si spalam legumele sub jet de apa rece. Ceapa se toaca marunt si se pune la sotat in ulei, alaturi de morcovii taiati rondele, telina taiata cubulete si de ardeii taiati fasii....

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Comentarii

la 20.07.2013, 15:15
yumyy bun bun...vreau si eu un bol
la 20.07.2013, 15:17
bun bun
la 20.07.2013, 15:18
tare bun!
la 20.07.2013, 15:23
Interesant, arata foarte bine!
la 20.07.2013, 15:36
bun bun

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking