Bors cu cartofi-post

Postat de nadina73 in Mancaruri de post
30 Mar 2010 | 8096 vizualizari
Bors cu cartofi-post

este o mancare care se manaca tare mult in post la manastiri. Incercati sa faceti bors in casa este fantastic de bun si de sanatos

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • 2 morcovi
  • 5-6 catei usturoi
  • sare
  • bors de casa (facut in casa nu din plic)2 litri
  • patrunjel verde  si usturoi verde
  • 1 lingura delikat-optional nu ear in retetea

Mod de preparare

se curata cartofi se taie cubulete ,la fel si morcovi de curata si se taie rondele apoi se pun la fiert in apa(1 litru) cu sare  si usturoiul pisat marunt ,cand sant fierti se pune borsul se mai lasa sa dea 2-3 coclote si se stinge focul se pune patruhjelul tocat si usturoiul verde tocata si el marunt se serveste cu mamaliguta

Este extraordinar de bun si de sanatos

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu cartofi-post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

Postat de Bucataras

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

Iată cum se prepară Rețeta de ciorbă de lobodă cu ștevie: Toate legumele se toacă în cubulețe. Într-o cratiță pentru ciorbă, se încinge uleiul de floarea...

Citeste continuarea

Ciorba de miel cu cartofi

Postat de oanapl

Ciorba de miel cu cartofi

Se curăță carnea de miel și se spală bine și se pune la fiert în apă. Se lasă să dea un clocot și apoi se aruncă apa sau se spumează foarte bine. Între timp se curăță,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.03.2010, 12:31
cand eram mica, am papat si eu la o manastire, oricum mancarea facuta in manastiri au un gust deosebit, sti cum se zice ii da Dumnezeu gust
la 31.03.2010, 16:54
da sa sti ca ai mare dreptate pusikmea,imi place ca si tu gatesti de post felicitari
la 31.03.2010, 17:54
Excelent arata, nota maxima si felicitari chiar te ademeneste. Ar fi extraordinar sa ne zici cum faci borsul de casa eu ma inscriu sa iau lectii
la 31.03.2010, 18:34
foarte bune si mie imi plac mancarurile cu bors,da bine zice silvia sa ne zici reteta
la 31.03.2010, 23:10
sant foarte bune mancarurile cu bors,imi plac tare mult si eu folosesc mult borsu de casa e

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking