Bors de legume cu coasta de porc

Postat de dicarmencitta1957 in Supe/Ciorbe
1 Apr 2010 | 7494 vizualizari
Bors de legume cu coasta de porc

Acest bors este preferat de baiteii mei.

Ingrediente

  • 1 bucata coasta afumata de porc(cam 2 kg).
  • 2 morcovi.
  • 1/2 telina.
  • 5 cartofi mai mici.
  • 2 radacini pastarnac.
  • 2 ardei grasi rosii.
  • 1 legatura patrunjel verde.
  • 1 ardei rosu iute.
  • 2 cepe rosii.
  • 1 l bors.
  • 5 oua.
  • 1 rosie sau o cutie de rosii in bulion.s
  • are,
  • piper proaspat macinat,
  • tarhon verde uscat si alte condimente care ne plac.

Mod de preparare

Curatam legumele,le taiem in forma dorita si le punem la fiert in 3 l de apa.

Separat spalam coasta afumata de porc in cateva ape,o portionam si o punem in apa la fiert.Prima apa eu o arunc si apoi pun bucatile de coasta in apa in care fierb legumele.

Punem si borsul la fiert intr-o craticioara separat,iar cand ciorba este gata se pune peste si borsul clocotit.Mai lasam sa dea in cateva clocote si ciorba este gata.Asezonam cu ce condimente dorim,eu am pus sare si tarhon uscat,cand servim acest bors punem patrunjel verde tocat cat mai marunt,piper si cine doreste mai iute poate servi cu un ardei iute rosu.

Dupa ce au fiert bine si legumele si carnea,batem ouale si le turnam peste bors,ca sa se formeze zdrente.Cine doreste poate sa serveasca aceasta ciorba si cu 2 sau 3 linguri de smantana.Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de legume cu coasta de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba acra cu afumatura de porc

Postat de dicarmencitta1957

Ciorba acra cu afumatura de porc

Spalam si portionam carnea de pus in ciorba. Eu am avut si coaste si ciolan afumat. Lasam carnea sa fiarba bine. Curatam zarzavatul, il tocam si dupa ce spumuim carnea, turnam tot amestecul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.04.2010, 00:25
super prezentare felicitari nota maxima de la mine
la 02.04.2010, 23:03
PASTE FERICIT!
la 04.04.2010, 17:28
la 23.06.2021, 22:16

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking