Ingrediente
- oase cu carne de la doua pulpe
- 1 ceapa
- 1 morcov mare (eu am avut taiat si congelat)
- 1 pastarnac
- 50 g mazare congelata
- 100 g fasole congelata
- rosii in bulion
- bors
- sare
- delikat
- patrunjel
Mod de preparare
Se fierb oasele de miel in apa cu sare, spumanadu-se bine.
Legumele se curata, se spala si se toaca marunt, iar morcovul si pastarnacul se rade si se taie rondele.
Cand carnea este fiarta, se scot bucatile din oala, oasele se dau deoparte, carnea se taie, binenteles, in cubulete mici.
Zeama ramasa am strecurat-o de 2 ori si am pus-o din nou pe foc. In zeama strecurata am pus ceapa, morcovul, pastarnacul si le-am fiert 15 min. Apoi am adaugat si restul de legume congelate.
Cand toate legumele sunt aproape gata, se adauga rosiile.
La final se potriveste de sare, se pune borsul, iar dupa cateva colocote, se opreste focul se adauga verdeata tocata.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de miel" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|