Ciorba de miel retetaq cu salata verde

Postat de Toamna07 in Ciorbe
14 Apr 2014 | 4725 vizualizari
Ciorba de miel retetaq cu salata verde

Primavara,cand natura renaste, ea ne daruieste o sumedenie de verdeturi pe care le putem folosi in cele mai variate combinatii , fara sa ne temem ca una nu se va potrivi cu cealalta. In acest minunat anotimp putem sa facem in fiecare zi o alta ciorba,astfel incat,unul dintre ingrediente sa devina predominant . Ciobita mea de miel sta marturie mai ales ca se apropie si Sfintele sarbatori de Paste ! Ciorba de miel reteta

Ingrediente

  • 500 g coaste de miel
  • mate de miel
  • 2 salate
  • 2 morcovi
  • 1 legatura de leustean
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 fir de usturoi verde (optional)
  • 3 oua
  • otet
  • sare

Mod de preparare

Cum procedezi :

Cureti carnea de pielite,o speli bine,o tai in bucatele si o fierbi in apa rece cu sare.Adaugam si matele curatate si spalate foarte bine.Le poti despica sa ramana ca o fasiuta si tine 2-3 ore inainte de a le folosi,in apa cu putin otet. Le taiati in bucatele mici. Adunati spuma la carne ori de cate ori este nevoie.

Morcovii taiati cubulete se adauga la jumatatea timpului de fierbere a carnii. Salata se taie fideluta,ceapa se toaca marunt si le adaugati in oala cand este carnea aproape fiarta . Mai lasati sa fiarba putin,trageti oala de pe foc,o lasati 5 minute sa se racoreasca si o dregeti cu oua batute,otet si sare, dupa gust.

Presarati leustean tocat si serviti !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel retetaq cu salata verde" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui

Postat de katty

Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui

Pregatim fasolea verde pastai. Indepartam capetele si o rupem in bucati mai mici. O spalam bine si o scurgem. Intr-o oala punem la fiert  apa. Cand clocoteste, adaugam putina sare si...

Citeste continuarea

Ciorba de pui si loboda, dreasa cu iaurt

Postat de rhapsody

Ciorba de pui si loboda, dreasa cu iaurt

1. Spalam carnea si o punem la fiert in cei 4 litri de apa. Avem grija ca atunci cand incep sa apara la suprafata spume sa le luam din oala si sa le aruncam. 2. Dupa ce a fiert, scoatem carnea....

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.04.2014, 12:32
la 14.04.2014, 13:46
buna!
la 14.04.2014, 14:14
Interesantă varianta asta de ciorbiță! De probat!
la 14.04.2014, 14:54
Buna ciorbita
la 14.04.2014, 15:00
cred ca e tare buna, imi place ideea

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking