Bors de salata creata cu praz

Postat de Valclaudia in Mancaruri de post
6 Apr 2014 | 3665 vizualizari
Bors de salata creata cu praz

Ingrediente

  • 500 ml bors (din comert am avut eu)
  • 1 salatareata verde
  • 1 salata creata rosie
  • 1 fir de praz
  • 3 linguri de ulei
  • 4-5 linguri amestec de legume pentru ciorbe (morcov, pastarnac,ardei rosu, telina)
  • 1 foaie de dafin
  • 2 linguri pasta de tomate
  • marar verde

//

Mod de preparare

Spalam salata si o taiem franjuri.

Prazul se curata, se spala si se taie rondele (sau bucati, cum am procedat eu).

Sotam prazul in 3 linguri de ulei, adaugam pasta de tomate,borsul, zarzavatul din borcan, punem cca 2,5l apa si lasam sa fiarba totul la foc potrivit pana se inmoaie toate legumele.

Adaugam franjurii de salata, mai fierbem cca 15 min, adaugam foaia de dafin si mararul, apoi stingem focul si lasam sa se intrepatrunda aromele in jur de 5-10 minute inainte de servire.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de salata creata cu praz" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Fasole batuta, servita cu mamaliga

Postat de mirela0911

Fasole batuta, servita cu mamaliga

In primul rand se curata fasolea si se tine in apa peste noapte. A doua zi se spala in 3 ape si se pune la fiert in apa rece. Dupa ce da cateva clocote, se scurge de apa si se pune din nou la...

Citeste continuarea

Ghiveci de toamna

Postat de MotanLaOale

Ghiveci de toamna

Vanata se spala si se taie patrate fara a o curata. Dovlecelul se curata si se taie patrate. Cartofii se curata si se taie patrate. Fasolea se curata de codite, se rupe bucati si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.04.2014, 15:48
asta fac si eu acum o ciorba de salata
la 06.04.2014, 15:50
la 06.04.2014, 15:57
O ciorbita de primavara!
la 06.04.2014, 16:20
la 06.04.2014, 16:24

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking