Bors de sfecla rosie

Postat de roxanamiti in Mancaruri de post
17 Mar 2012 | 5838 vizualizari
Bors de sfecla rosie

Ingrediente

  • 3 sfecle rosii, ( ale mele erau mici)
  • 2 cepe,
  • 2 morcovi,
  • jumate de ardel rosu,
  • 500 g. cartofi,
  • 3 linguri bulion,
  • 4 linguri ulei,
  • 1 lingurita piper,
  • 1 lingurita baia iute, ( sau dulce cum dorit)
  • 1 lingura delikat de legume,
  • bors magic, (eu am pus suc de lamaie pt ca nu am avut, dar asta ramane la gustul fiecaruia,  acru sau dulce)
  • leustean si pantrunjel uscat,

Mod de preparare

- punem uleiul la incalzit intr o oala,
-tocam ceapa si o punem la calit in ulei, morcovii da ti pe razatoare, ardelul tocat cubulete, cartofii taiati cubulete mai mari si lasam la foc potrivit 5 minute apoi adaugam apa( cum doriti mai multa sau mai putina, mie nu mi place cu multa apa) si lasam sa fiarba 15 minute( decand incepe sa clocoteasca),
-adaugam bulionul, piperul, baiaua,delikatul,borsul magic( in casul meu sucul de lamaie) si lasam sa dea un clocot, apoi dam oala deoparte,
-lasam 5 minute si adaugam leusteanul si pantrujelul,
-se poate servi cu paine prajita!!!!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de bors rosu simplu polonez - Barszcz czerwony czysty, reteta nr 49 din topul Best soups in the World

Postat de Ksenya

Reteta de bors rosu simplu polonez - Barszcz czerwony czysty, reteta nr 49 din topul Best soups in the World

Iata cum se prepara Reteta de bors rosu simplu polonez - Barszcz czerwony czysty, reteta nr 49 din topul Best soups in the World. Se pun oasele afumate la fiert cu restul ingredientelor pentru...

Citeste continuarea

Ciorba de ied cu frunze de sfecla si loboda rosie

Postat de panacris

Ciorba de ied cu frunze de sfecla si loboda rosie

Carnea se spală, se porționează și se pune la fiert în apă rece cu puțină sare, cca. 60 de minute la foc mediu, semiacoperit. Se spumează la nevoie. Legumele se curăță, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.03.2012, 09:36
Ce mult imi place!!
la 17.03.2012, 10:42
la 17.03.2012, 10:59
M MANCAT SI MI PLACE !!
la 17.03.2012, 11:49
la 17.03.2012, 13:29
Am facut si eu si nu te mai saturi de el ...

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking