Boulettes cu branza de burduf

Postat de Laci in Aperitive / Garnituri
18 Noi 2013 | 4659 vizualizari
Boulettes cu branza de burduf

Un aperitiv care se pregateste foarte rapid,din foarte putine ingrediente,la indemana in casa! Merge excelent si langa o bere!! :)

Ingrediente

  • 200 gr.braza de burduf
  • 3 linguri faina
  • sare(daca nu e destul de sarata branza)
  • piper,boia,nucsoara(optional,eu am pus in cele cu cartofi)
  • 1 ou
  • putin praf de copt

Mod de preparare

Framantam ingredientele intr-un vas,formam bilute de marimea preferata si le prajim in ulei incins pana devin aurii. Jumatate am facut dupa reteta de mai sus , in cealalta jumatate am pus piure de cartofi si am mai adaugat faina si un pic de nucsoara rasa. Pot spune ca primele sunt mai ,,strong,, :) si merg bine langa o bere,in scimb cele cu piure sunt mai ,,soft,, ,nu au gust asa pregnant de branza.Am bele sunt f.bune! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Boulettes cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinte Marocane umplute cu pui (reteta video)

Postat de bucatarie_marocana

Placinte Marocane umplute cu pui (reteta video)

Acum vom face umplutura: Puneti carnea intr-un bol, adaugati ceapa ,boia de ardei, zaharul, piperul, sarea si uleiul de masline ,apoi amestecati toate aceste ingrediente. Mai adaugati...

Citeste continuarea

Reteta de pogaci ardelenesti cu jumari

Postat de trifadalia

Reteta de pogaci ardelenesti cu jumari

Iata cum se prepara Reteta de pogaci ardelenesti cu jumari Pentru inceput intr-un bol se amesteca laptele caldut, zaharul si drojdia care se lasa putin ( 5 minute) sa se odihneasca. ...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.11.2013, 11:21
na,sa nu ziceti ca fac numai rulade!
la 18.11.2013, 11:26
sunt rumenite frumos ..gustoase boulettes
la 18.11.2013, 11:29
incearca,sa vezi ce bune-s!nici eu n-am mai facut pana acuma
la 18.11.2013, 11:40
bune bune
la 18.11.2013, 11:49
am facut o data cu cascaval ... adica prima data .. si nu stiu ce n-am respectat ca s-au imprastiat rau de tot in tigaie si de atunci parca ma feresc sa fac bulete

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking