Branza fondue cu rondele de cartofi si crutoane

Postat de deyutzky in Aperitive / Garnituri
23 Dec 2013 | 3488 vizualizari
Branza fondue cu rondele de cartofi si crutoane

Ingrediente

  • 1 cutie branza Fondue Emmentaler Delaco
  • 4 felii de paine
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 3 cartofi mari
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Feliile de paine le taiem cuburi.

Usturoiul il curatam, il spalam si il dam prin razatoarea mica.

Indepartam folia de aluminiu de pe vasul ceramic in care este branza si punem vasul in tava cuptorului.

Restul tavii cuptorului il tapetam cu hartie de copt unde punem painea taiata cuburi si dam tava la cuptor la foc mediu.

Dupa 10 minute punem deasupra cuburilor de paine usturoiul si le stropim cu ulei de masline si mai dam la cuptor pentru inca 10 minute pana cand crutoanele se rumenesc  frumos si branza este gata.

Intre timp curatam cartofii ii spalam si ii taiem rondele.

Punem putin ulei intr-o tigaie si adaugam feliile de cartofi pana cand se rumenesc.

Presaram sare si piper dupa gust, iar dupa ce sunt gata le scoatem pe un servetel pentru a se absoarbe uleiul.

Servim alaturi de branza fondue si crutoane.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza fondue cu rondele de cartofi si crutoane" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftelute de cartof cu costita si muschiulet afumat

Postat de Constelatialeu

Chiftelute de cartof cu costita si muschiulet afumat

Mai intai pregatim afumatura.Taiem muschiuletul bucatele si impreuna cu bucatelele de costite le asezam in vas termorezistent cu o cana de apa si 25 ml apa. Se introduce vasul la cuptorul...

Citeste continuarea

Placinta cu cas dulce si branza de oaie

Postat de Constelatialeu

Placinta cu cas dulce si branza de oaie

Am ras casul si branza de oaie,am adaugat ouale si am omogenizat bine.Am pus hartie de copt in tava,am asezat foaia de aluat peste care am turnat compozitia de branzeturi.Foaia a doua m-am chinuit...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.12.2013, 21:57
Tare bine mai suna combinatia
la 23.12.2013, 21:58
tare buna a mai fost
la 23.12.2013, 22:01
aiaiaiaiaiaiaiii
adica huooo
la 23.12.2013, 22:03
Combinaţia de brânză şi cartofi e una plăcută papilelor mele gustative.
la 23.12.2013, 22:11
wow!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking