Briose aperitiv

Postat de cristeena20 in Aperitive / Garnituri
20 Iun 2014 | 20655 vizualizari
Briose aperitiv

Aceasta reteta am preluat-o de la Andreea Caroline si v-o recomand deoarece a iesit minunata!!!

Ingrediente

  • 200 gr faina
  • 2 oua
  • 1/2 lta praf de copt
  • 8 linguri ulei de masline
  • 8 linguri iaurt natur
  • sare, piper alb
  • 1 mana de mazare fiarta
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 3 crenvusti sau sunca
  • 40 grame parmezan ras
  • cateva linguri de porumb din conserva

Mod de preparare

 Incingem cuptorul la 180 grade.

 Batem ouale cu un tel si adaugam iaurtul, uleiul, sare, piper alb macinat, faina amestecata cu praful de copt si apoi parmezanul ras. 

Ardeiul si crenvustii  le taiem cubulete si le amestecam cu porumbul si mazarea (eu mazarea congelata am fiert-o 5 minute apoi am scurs-o si am lasat-o la racit). Amestecam cu restul compozitiei si punem in formele de muffins. Dam la cuptor pana se rumenesc usor deasupra. Lasam sa se raceasca si scoatem din forme. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

Postat de Bucataras

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

Iata cum se prepara reteta de briose sarate cu sunca si cascaval: Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 180°C și pregătiți tăvile de briose, tapetându-le cu...

Citeste continuarea

Aperitiv briose cu sunca si cascaval

Postat de rocsi_1612

Aperitiv briose cu sunca si cascaval

Cascavalul il taiati cubulete, la fel si sunca. Patrunjelul verde il tocati marunt Mixati ouale spuma cu putina sare. Adaugati uleiul, apoi iaurtul. Puneti faina cernuta impreuna cu praful de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.06.2014, 16:55
Am ajuns primaaaa!Iau o briosa bunaaaaaa!
la 20.06.2014, 16:56
cu placere
la 20.06.2014, 16:59
Ce frumusele!! Si eu fac mai ales cand am resturi prin frigider
la 20.06.2014, 17:00
Foarte bune
la 20.06.2014, 17:06
Ce briose faine ai facut!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking