Intr-un castron amestecam ingredientele uscate adica faina, praful de copt, sarea, cacao .
In alt vas punem ouale cu zaharul si le batem pana cand zaharul se topeste , adaugam uleiul in fir subtire , laptele , esenta de vanilie si cafeaua amestecam continuu .
Acum putem turna amestecul de ingrediente lichide peste cele uscate si sa le omogenizam , trebuie sa obtinem un aluat moale.
Pregatim formele de briose si punem aluatul in forme . Intr-o forma trebuie sa punem cam 2 linguri .
Eu am niste forme de silicon mai mici si in loc de 12 bucati mi-au iesit 18 .
Dam la cuptorul preincalzit pentru 20 minute .
Pana cand se racoresc briosele pregatim crema de mascarpone pentru ornat astfel:
Impartim mascarponele in jumate .
O jumate o frecam bine cu 2 linguri de zahar pudra (gustati si daca mai trebuie mai adaugati )
Cealalta jumate o frecam cu lingurita de cafea solubila si cu 2 linguri de zahar pudra.
Punem intr-o seringa de ornat crema alba si decoram , iar dupa aceea punem si crema cu cafea si ornam cu ea .