Briose de cacao cu glazura de ciocolata

Postat de antici_gabytza in Prajituri
24 Ian 2013 | 3478 vizualizari
Briose de cacao cu glazura de ciocolata

excelente cu o cafea

Ingrediente

  • 3 oua
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingura jumatate cacao
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • jumatate plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • sare
  • Glazura
  • 1 lingura unt
  • 75 g ciocolata

Mod de preparare

Separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile spuma cu zahar si cu un praf de sare. Separat galbenusurile le amestecam cu uleiul, plicurile de zahar vanilat si cacaoa. Amestecam compozitia de galbenusuri cu albusurile batute spuma. Dupa adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam bine toata compozitia. Luam formele de briose le umplem 3/4 si le dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

Intre timp pregatim glazura punand ciocolata cu untul la topit intr-o oala pe foc mic amestecand continuu pana se formeaza o crema. Dupa ce s-au racit briosele le adaugam glazura de ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de cacao cu glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Brioșe cu cacao, glazură de ciocolată și nuci

Postat de panacris

Brioșe cu cacao, glazură de ciocolată și nuci

Ouăle se amestecă energic cu zahărul, amestecul de zahăr vanilinat și rom de la LIDL, colecția Deluxe, până ce se albesc. Apoi se adaugă uleiul și laptele, continuâdu-se...

Citeste continuarea

Prajitura cu gem si crema de nuca

Postat de Constelatialeu

Prajitura cu gem si crema de nuca

Blat : Margarina cu zaharul se mixeaza pana se topeste zaharul,apoi se adauga galbenusurile, se omogenizeaza.Amoniacul se stinge cu zeama de lamaie dupa ce l-am adaugat in compozitie,apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.01.2013, 17:26
bune
la 24.01.2013, 17:27
la 24.01.2013, 17:51
Eu le iau la pachet cu cafeaua
la 24.01.2013, 17:52
bune
la 24.01.2013, 18:01
ms bya ralu

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking